Η Hyundai θέλοντας να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις των i10 και i20 δημιούργησε μια ειδική έκδοση με την ονομασία PLAY. Αυτό που προσφέρει η ειδική έκδοση είναι μεγαλύτερο επίπεδο εξοπλισμού με χαμηλότερη τιμή.

Στο εξοπλισμό το i10 PLAY περιλαμβάνει φιμέ πίσω τζάμια, σύστημα πλοήγησης, οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto, μαύρα καλύμματα καθρεπτών και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 15”. Τέλος, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει μέσα από 5 χρώματα, τα οποία είναι Tomato Red, Polar White, Champion Blue, Stardust Grey και Clean Slate.

Το i20 PLAY περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης, οθόνης αφής μεγέθους 7” με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto, μαύρα καλύμματα καθρεπτών και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16”. Αντίθετα με το i10 PLAY το i20 PLAY προσφέρεται σε διχρωμία, με το μαύρο χρώμα να είναι στα στάνταρ.

Μηχανικά η έκδοση PLAY για το i10 προσφέρεται με τον κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 67 ίππους, ενώ συνδυάζεται με το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Αντίθετα το i20 PLAY προσφέρεται με τον MPI κινητήρα χωρητικότητας 1,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 84 ίππους, καθώς και τον T-GDi χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 100 ίππους. Τέλος, και τα οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Τα i10 PLAY και i20 PLAY προσφέρονται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 8 Απριλίου, με τις τιμές να είναι 13.046€ για το i10 PLAY, ενώ για τις δύο εκδόσεις του i20 κοστολογούνται 16.630€ και 17.679€ αντίστοιχα. Στην ελληνική αγορά είναι άγνωστο αν θα τις δούμε, αλλά εάν έρθουν αναμένεται να κοστίζουν κάτι παραπάνω.