Η Toyota έβγαλε από τη γραμμή παραγωγής την 100η Supra GT4 και για αυτό το λόγο δημιούργησε δύο νέες ειδικές εκδόσεις. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τη Supra RZ Plasma Orange 100 Edition και για τη Supra GT4 100 Edition. Όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος από την ονομασία το χρώμα του αυτοκινήτου θα είναι πορτοκαλί, ενώ θα έχει μαύρα καπάκια στους καθρέπτες, μαύρες ζάντες αλουμινίου και μαύρες δαγκάνες στα φρένα για να δημιουργεί αντίθεση.

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν τα μαύρα bucket δερμάτινα καθίσματα από Alcantara με τις πορτοκαλί ραφές, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκεται το λογότυπο Supra 100 Edition. Κάτω από το καπό δεν υπάρχει καμία αλλαγή, αφού παραμένει ο κινητήρας χωρητικότητας των 3 λίτρων, με τους 340 ίππους, ενώ συνδυάζεται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Toyota.

Για όσους ενδιαφέρονται δυστυχώς θα πρέπει να στραφούν αλλού, αφού όπως ανακοινώθηκε θα κυκλοφορήσουν μόλις 100 κομμάτια της Supra RZ Plasma Orange 100 Edition, τα οποία προορίζονται μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας. Παράλληλα οι Ιάπωνες ανακοίνωσαν πως στο ίδιο χρώμα θα κατασκευαστούν και τρεις Supra GT4 100 Edition, οι οποίες θα είναι μόνο για χρήση σε πίστα. Φυσικά, είναι αναμενόμενο πως θα εξαφανισθούν αμέσως, αφού η ζήτηση είναι τεράστια. Όπως και να έχει πάντως μια τέτοια έκδοση θα τη θέλαμε να τη δούμε να κυκλοφορεί και στην ευρωπαϊκή αγορά.