Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015, Νέα Πέραμος, Μεγάρων.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη διεξαγωγή του α’ αγώνα της χρονιάς, Drift Show στο Κρατικό ΚΤΕΟ Νέας Περάμου στην παλαιά Εθνική Οδό Νέας Περάμου – Μεγάρων. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου 2015.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δοθούν, μετά από κλήρωση, πέντε προσκλήσεις σε θεατές για τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift που θα διοργανώσει το σωματείο μας στα Μέγαρα στις 30 – 31 Μαΐου, ενώ για τους συμμετέχοντες οδηγούς θα κληρωθούν δύο δωρεάν συμμετοχές για τον ίδιο αγώνα.

Ο αγώνας διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων και την υποστήριξη του Δημοτικού Διαμερίσματος Νέας Περάμου και της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων ΚΟΥΡΟΣ. Ευχαριστούμε επίσης θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής για την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Χορηγοί του αγώνα “bibelot” Creperie Café στη Νέα Πέραμο και Φάρμα Κεχαγιάς.

Υποστηρικτές, Service Άννης, AEGEAN Αλέξανδρος Σεράτης – Νέας Πέραμος, Delay Studio – Ηχητικές καλύψεις & Djs, Εξατμίσεις Παπαδόπουλος, Terra’s Sport, Εστιατόρια “Ανεμολόγιο” – Νέα Πέραμος, Αμορτισέρ Bilstein και Αφοι Μακρή – Υγρά Καύσιμα & Οδική Βοήθεια.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα. 210 – 9812341 και 6977660565.