Η Black Friday δε θα μπορούσε να λείπει και από το χώρο του αυτοκινήτου. Η Citroen συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά προσφέροντας προνομιακές τιμές σε όλα της τα μοντέλα έως την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Η γαλλική εταιρεία κάνει την απόκτηση ενός Citroen ακόμη πιο εύκολη προσπαθώντας να προσελκύσει ακόμη περισσότερο τους υποψήφιους αγοραστές.

Στις προτάσεις Black Friday της Citroen συμπεριλαμβάνονται τα μοντέλα C3, C3 Aircross, C4, C4 X και C5 Aircross σε όλες τις εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου, Plug-in Hybrid και αμιγώς ηλεκτρικές. Τα μοντέλα της Citroen διαθέτουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης, πλήρως εξοπλισμένες εκδόσεις, μοναδική σχέση “value for money”, ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης, πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια.

Όλα τα παραπάνω τα κάνουν ακόμη πιο ελκυστικά, ενώ σε συνδυασμό με τις προνομιακές τιμές απόκτησης τους αναμένεται να γίνουν περιζήτητα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια βόλτα σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων για να δείτε από κοντά τα αυτοκίνητα της Citroen και να πάρετε μια προσφορά έως τις 24 Νοεμβρίου.