Ο ιταλικός οίκος μόδας Trussardi ενώνει τις δυνάμεις του με τη Fiat δημιουργώντας ένα Premium Panda. Το νέο μοντέλο της ιταλικής φίρμας έρχεται με σκοπό να ταράξει τα νερά δίνοντας βάση κυρίως στο νεανικό κοινό, αλλά και στις γυναίκες που θέλουν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Το νέο μοντέλο είναι βαμμένο σε ματ καφέ χρώμα (Caffe Italiano), το οποίο συνδυάζεται με μαύρες λεπτομέρειες. Για την ιστορία είναι το πρώτο ματ χρώμα της ιταλικής μάρκας. Φυσικά, η εμφάνιση πέραν του χρώματος και των μαύρων λεπτομερειών ακόμα και στις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 15”, δεν αλλάζει. Η Trussardi έχει αφήσει το στίγμα της στις ζάντες αλουμινίου, αλλά κυρίως στο εσωτερικό.

Μπαίνοντας μέσα στο αυτοκίνητο αλλάζουν όλα. Εκεί δεσπόζουν τα καθίσματα με το μαύρο-καφέ χρώμα, τις καφέ ραφές και το σήμα της Trussardi να είναι παντού. Φυσικά, το καφέ χρώμα συνεχίζει και στο ταμπλό, ενώ το δερμάτινο τιμόνι με τα χειριστήρια διαθέτει και αυτό το λογότυπο του ιταλικού οίκου μόδας. Επιπλέον, το σήμα της Trussardi βρίσκεται και στις ζώνες ασφαλείας.

Μηχανικά βέβαια δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Το στιλάτο μοντέλο τροφοδοτείται από τον 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 1,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 69 ίππους, αλλά και από τον 2κύλινδρο TwinAir κινητήρα 0,9 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να ανεβαίνει στους 85 ίππους. Σίγουρα, το Panda Trussardi είναι κάτι διαφορετικό και όποιος το αποκτήσει θα το απολαύσει και με το παραπάνω.