Η Suzuki παρουσίασε το ανανεωμένο Swift, το οποίο διαθέτει νέους κινητήρες και νέες τεχνολογίες προσπαθώντας να προσελκύσει περισσότερο το αγοραστικό κοινό. Το μικρό ιαπωνικό μοντέλο εξωτερικά αλλάζει κάπως την όψη του με τα νέα εμπρόσθια άκρα, τη νέα μάσκα, τους νέους προφυλακτήρες και τα νέα LED φωτιστικά σώματα.

Μηχανικά το υβριδικό σύστημα καλυτερεύει. Πλέον το ιαπωνικό μοντέλο διαθέτει τον κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 82 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 10,9 κιλά. Επιπλέον, υπάρχει και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 10 Ah. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 12,2”, ενώ η μέση κατανάλωση με βάση τον κατασκευαστή είναι 4,9 λίτρα/100χλμ, με τις εκπομπές ρύπων να ανέρχονται σε 111 γρ/χλμ.

Από πλευράς εξοπλισμού το ανανεωμένο Suzuki Swift προσφέρει κλιματισμό, ψηφιακή οθόνη, κάμερα οπισθοπορείας, Radar Brake Support, Adaptive Cruise Control, πίσω φιμέ τζάμια, αισθητήρες παρκαρίσματος και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16”. Τέλος, στα συστήματα ασφαλείας περιλαμβάνονται τα Lane Departure Warning, Weaving Alert, Dual Sensor Brake Support, Rear Cross Traffic Alert, Blind Spot Monitor και Traffic Sign Recognition.