Η Ford ανανέωσε τη Mustang Shelby GT350 κάνοντας την ακόμα πιο εντυπωσιακή. Οι μηχανικοί της Ford Performance έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στην αεροδυναμική του αυτοκίνητου. Έτσι η ανανεωμένη έκδοση περιλαμβάνει πιο φουσκωμένο καπό, προφυλακτήρες και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα.

Το σήμα της Cobra δεσπόζει αριστερά όπως κοιτάζουμε την μπροστινή όψη, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν τα κλασσικά φωτιστικά σώματα της Mustang και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Επιπλέον, υπάρχει και η πίσω αεροτομή που κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την εξωτερική εμφάνιση.

Τα φρένα της Brembo είναι απαραίτητα για την άψογη λειτουργία του αυτοκινήτου, ενώ οι αναρτήσεις MagneRide βελτιώνουν στο έπακρο τις ανωμαλίες των δρόμων για να μην υπάρχουν αναταράξεις στο εσωτερικό. Εσωτερικά μπορεί να βρει κανείς το αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 3 με φωνητικές εντολές, ηχοσύστημα με 9 ηχεία, ενώ πλέον τα σπορ ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα της Miko έχουν αντικαταστήσει αυτά της Recaro.

Μηχανικά η ανανεωμένη Ford Mustang Shelby GT350 παραμένει με το V8 κινητήρα χωρητικότητας 5,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 526 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 59,3 κιλά. Το 67τάχυτητο κιβώτιο της Tremec, είναι υπεύθυνο για τις γρήγορες αλλαγές, ενώ υπάρχουν και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 και διαστάσεις 295/35 εμπρός και 305/35 πίσω.

Η Ford Mustang Shelby GT350 είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα Super Car, αφού το αυτοκίνητο αυτό μονό έντονα συναισθήματα μπορεί να προσφέρει, αφού όποιος και να κάτσει πίσω από το τιμόνι του είναι πολύ δύσκολο να μην επηρεαστεί από τη συμπεριφορά του και τον τρόπο που θέλει να το μεταχειρίζονται.