Ανακαλούνται 88 SEAT Mii

Ανακαλούνται 88 SEAT Mii

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία ΤΕΧΝΟΚΑΡ – AUTOHELLAS A.T.E.E., ανακοίνωσε την ανάκληση 88 SEAT Mii. Πρόκειται για 56 οχήματα Mii model year 2017 και αριθμούς πλαισίου από VSSZZZAAZHD312576 έως VSSZZZAAZHD313014 και 32 οχήματα Mii model year 2018 και αριθμούς πλαισίου από VSSZZZAAZJD300006 έως VSSZZZAAZJD305646.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στον αφαιρούμενο δακτύλιο ρυμούλκησης, ο οποίος βρίσκεται στο κιτ εργαλείων του οχήματος, να μην έχει συγκολληθεί σωστά. Ως αποτέλεσμα, εάν τοποθετηθεί ένας ελαττωματικός δακτύλιος ρυμούλκησης είναι πιθανόν ενώ το όχημα ρυμουλκείται το δακτυλίδι να σπάσει. Καθώς το σκοινί ρυμούλκησης είναι υπό σημαντική φόρτιση, όταν αυτό χαλαρώσει, μπορεί να υπάρξει κίνδυνος να χτυπήσει ανθρώπους ή αντικείμενα. Επίσης υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού ή ατυχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα ατύχημα που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της SEAT επιθυμούν για τον έλεγχο και την αντικατάσταση των υλικών όπου απαιτείται χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν στη γραμμή εξυπηρέτησης SEAT Line στο τηλέφωνο 8001180000 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.seat.gr/corporate/contact-us.html.