Ανακαλούνται 371 Ford Ranger

Ανακαλούνται 371 Ford Ranger

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με τη Ford Motor Hellas, ανακοίνωσε την ανάκληση 371 Ford Ranger. Πρόκειται για τα μοντέλα διπλής καμπίνας με τους Diesel κινητήρες 2,2 και 3,2 λίτρων, με ημερομηνία παραγωγής από 12/03/2013 έως 10/11/2015.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο μηχανισμό ασφάλισης της πλάτης του πίσω ανακλινόμενου καθίσματος, ο οποίος μπορεί να σπάσει. Σε αυτή την περίπτωση η πλάτη του πίσω ανακλινόμενου καθίσματος δε μπορεί να ασφαλίσει σωστά. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα ατύχημα που να σχετίζεται με συγκεκριμένο πρόβλημα.

Όλοι οι ιδιοκτήτες των εν λόγω οχημάτων θα ειδοποιηθούν με προσωπική επιστολή, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Ford επιθυμούν για τον έλεγχο και την αντικατάσταση των υλικών όπου απαιτείται, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Ford Motor Hellas στο τηλέφωνο 210 – 4805620 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info11@ford.com.