Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία Τεχνοκάρ Α.Ε.Ε. γενικό αντιπρόσωπο αυτοκινήτων SEAT στην Ελλάδα, ανακοινώνει την ανάκληση 212 μοντέλων Leon (5F) και Ateca (KH), με ημερομηνία παραγωγής από 01/11/2016 έως 05/07/2018. Στα επηρεαζόμενα οχήματα είναι πιθανό, σε περίπτωση δυσλειτουργίας ενός από τα εμπρόσθια LED φλας, αυτή να μην γίνεται αντιληπτή από τον πίνακα οργάνων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν μέσω προσωπικής επιστολής, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της SEAT επιθυμούν για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν µε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της SEAT Line στο τηλέφωνο 8001180000 ή μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της ιστοσελίδας της SEAT https://www.seat.gr/car-dealer-locator.html.