Ανακαλούνται 1.868 Opel Corsa

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία Opel Hellas Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία, γενικό εισαγωγέα αυτοκινήτων Opel στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την ανάκληση 1.868 οχημάτων Corsa F, με έτος παραγωγής από το 2020 έως το 2021.

Σε οχήματα εξοπλισμένα με προβολείς ECOLED, ο οδηγός ενδέχεται να μην ειδοποιηθεί για δυσλειτουργία του φλας, λόγω έλλειψης διαδικασίας διάγνωσης στο υπάρχον λογισμικό της μονάδας ενσωματωμένων συστημάτων (BSI).

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Opel επιθυμούν, για να γίνει προγραμματισμός του λογισμικού της μονάδας ενσωματωμένων συστημάτων (BSI) με την τελευταία έκδοση, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν µε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Opel στο τηλέφωνο 210-6700550.