Η Alfa Romeo έχει τη δική της ιστορία στην αυτοκίνηση και κάθε παλιό μοντέλο είναι κάτι περισσότερο από συλλεκτικό. Ένας τυχερός τον επόμενο μήνα θα αποκτήσει μια όμορφη Alfa Romeo 1900C SS Coupe από την Touring Superleggera, αφού το εν λόγω μοντέλο πρόκειται να δημοπρατηθεί.

Έρχεται σε ένα εντυπωσιακό φωτεινό κίτρινο χρώμα με μαύρη οροφή, μετά την αναβάθμιση που έγινε, έχοντας διαφοροποιημένο σύστημα μετάδοσης, ανάρτησης, ηλεκτρικό σύστημα και σύστημα ψύξης. Πολλές ώρες δαπανήθηκαν για την αποκατάσταση διαφόρων μερών του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα, ο οποίος είναι ο αναβαθμισμένος τετρακύλινδρος Alfa Romeo χωρητικότητας 2 λίτρων, ενώ τα φρένα και τα αμορτισέρ έχουν αντικατασταθεί πλήρως.

Το εσωτερικό δεν έχει διαφοροποιηθεί ιδιαίτερα, με τα καθίσματα να έρχονται σε στυλ Zagato, ένα σπάνιο τιμόνι της Nardi, ενώ τα όργανα έχουν αποκατασταθεί και ο χώρος αποσκευών κρύβει τον εφεδρικό τροχό. Αυτό το κλασικό Alfa Romeo έχει αγωνιστεί στα Tour Auto και California Mille και εκτός από κάποιες μικρές διορθώσεις, είναι σε σχεδόν τέλεια κατάσταση.

Μπορεί η δημοπρασία να λάβει χώρα στη μακρινή Φλόριντα και το Amelia Island RMSotheby το Μάρτιο, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που θα ήθελαν έστω και μέσα από τις φωτογραφίες να ταξιδέψουν στο χρόνο σε ένα εκπληκτικό, βελτιωμένο αυτοκίνητο σχεδόν 60 ετών.