Ακόμη πιο εύκολη η απόκτηση του Ford Focus

Η Ford θέλοντας να προσελκύσει ακόμη περισσότερο το υποψήφιο αγοραστικό κοινό, κάνει ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση του Focus. Πιο συγκεκριμένα με το πρόγραμμα Ford Finance και με το όφελος αγοράς Ford Value, το Focus γίνεται πιο προσιτό για να το αποκτήσει όποιος θέλει. Υπενθυμίζουμε πως το Ford Focus προσφέρεται με τον EcoBoost Hybrid κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 125 ή τους 155 ίππους, καθώς και με τον EcoBlue κινητήρα πετρελαίου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 115 ίππους.

Με το πρόγραμμα Ford Finance, η απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης του Ford Focus γίνεται εύκολη, αφού προσφέρεται ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από μόλις 20% και διάρκεια χρηματοδότησης έως και 60 μήνες. Επιπλέον, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει πρόσθετο όφελος Ford Value ύψους 1.972€.

Τα προνόμια για την αγορά τους Focus όμως συνεχίζονται, καθώς σε όλες οι εκδόσεις υπάρχει η 8ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, η οποία εξασφαλίζει πλήρη κάλυψη, αλλά και υψηλή μεταπολιτική αξία, καθώς η εγγύηση μπορεί να μεταβιβαστεί χωρίς καμία επιβάρυνση και προϋπόθεση στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Τέλος, όσοι θέλουν μπορούν να αξιοποιήσουν το προωθητικό πρόγραμμα Ford Value που τους δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν το Focus με συνολικό όφελος έως 3.300€.

Το Ford Focus εξοπλίζεται με νέες τεχνολογίες όπως είναι η αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2 και τα συστήματα Blind Spot Assist, Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane Centring, Pre-Collision Assist με Active Braking, Active Park Assist και Rear Occupant Alert. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το Ford Focus στην ελληνική αγορά ξεκινά από 28.070€.