Η Kosmocar ανακοίνωσε πως για κάθε νέα παραγγελία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων ID.3, ID.4 και ID.5, θα προσφέρει 7 χρόνια δωρεάν service, χωρία να υπάρχει απολύτως καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Έτσι ο κάθε νέος αγοραστής δε θα έχει να σκεφτεί για 7 χρόνια το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου του. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται όλες οι εργασίες συντήρησης και τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen που θα γίνονται σε οποιοδήποτε συνεργείο του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen της Kosmocar.

Οποιαδήποτε εργασία εκτός της προγραμματισμένης συντήρησης, θα χρεώνεται με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο εργασιών και γνήσιων ανταλλακτικών του Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη Service Volkswagen. Σημειώνεται ότι στα 7 χρόνια δεν υπάρχει κανένας χιλιομετρικός περιορισμός, ενώ στην περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου μέσα στην 7ετία το υπόλοιπο της δωρεάν συντήρησης μεταβιβάζεται στον επόμενο κάτοχο.

Για όσους δε γνωρίζουν θυμίζουμε πως το ID.3 στην ελληνική αγορά ξεκινά από 38.000€, το ID.4 από 43.500€, ενώ το ID.5 κοστολογείται από 55.100€. Παράλληλα εκτός τα 7 χρόνια δωρεάν service υπάρχει και η επιδότηση του κράτους που μειώνει αισθητά τις τιμές των αυτοκινήτων, αφού φτάνει τις 8.000€. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη προσφορά αφορά αποκλειστικά σε παραγγελίες που εμπίπτουν στον τιμοκατάλογο που τέθηκε σε ισχύ από τις 07/11/2022.