Η Chevrolet Camaro είναι ένα αυτοκίνητο που οι περισσότεροι ήθελαν να βρεθούν στο τιμόνι της σε όποια έκδοση και αν υπήρχε. Η αμερικάνικη εταιρεία γιορτάζει τα 50 χρόνια της Camaro το 2017, με μια ειδική έκδοση, η οποία ονομάζεται Camaro 50th Anniversary Edition.

chevrolet camaro 50th anniversary edition 2Η ειδική αυτή έκδοση προσφέρεται σε Nightfall Grey μεταλλικό χρώμα, με πορτοκαλί και μαύρες λωρίδες που είναι από μπροστά μέχρι και πίσω. Οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20”, καλύπτουν τις πορτοκαλί δαγκάνες των φρένων, ενώ ειδική πλακέτα για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων της Camaro θα βρίσκεται στα εμπρός φτερά. Στο εσωτερικό, οι ειδικές πλακέτες για τα 50 χρόνια θα εμφανίζονται στο ταμπλό, ενώ οι ραφές των καθισμάτων θα είναι πορτοκαλί για να κάνουν αντίθεση με το μαύρο.

Μηχανικά οι δύο εκδόσεις που θα δεχθούν την επετειακή μετατροπή θα είναι οι 2LT και 2SS, με τους κινητήρες V6 και V8 αντίστοιχα. Για όσους ήδη άρχισαν οι σκέψεις θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή, αφού η αμερικάνικη εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ούτε το πότε θα μπει στην παραγωγή, αλλά ούτε και την τιμολογιακή πολιτική.