Όλος ο κόσμος δίνει τη δική του μάχη κατά του COVID-19. Ο καθένας προσπαθεί να προσφέρει με τον τρόπο του συνεισφέροντας είτε οικονομικά, είτε με όποιον άλλο τρόπο. Σε αυτή τη μάχη θα πάρουν μέρος 5 οδηγοί της F1 με επικεφαλή τον Charles Leclerc της Ferrari. Ο Μονεγάσκος οδηγός θα πάρει μέρος σε μια σειρά αγώνων eSports και τα χρήματα που θα μαζευτούν θα δοθούν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την καταπολέμηση του COVID-19.

Η σειρά που ονομάζεται Race for the World, ανακοινώθηκε χθες στο Twitter του Leclerc και θα διαρκέσει για τρεις νύχτες στις επόμενες 7 ημέρες, με τους αγώνες να εκπέμπουν στο Twitch. Εκτός του Leclerc θα πάρουν μέρος οι Alexander Albon, Lando Norris, George Russell και Antonio Giovinazzi και. Επιπλέον στους αγώνες θα συμμετάσχουν και οι Nicholas Latifi (F2), Antonio Felix da Costa (Formula E), Giuliano Alesi (F2), Louis Deletraz (F2), Sean Gelael (F2), Antonio Fuoco (F2), Callum Ilott (F2), Christian Lundgaard (F2), Pietro Fittipaldi (Asian F3), Nick Cassidy (Super Formula) και Luca Salvadori (Motorbike Racing).

Επιπλέον, θα υπάρχουν οι Thibaut Courtois (Ποδοσφαιριστής) και οι αδελφοί των Leclerc (Arthur) και Albon (Luca). Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται ο πρώτος αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 11 Απριλίου, ενώ οι άλλοι δύο θα διεξαχθούν την Τρίτη 14 Απριλίου και την Παρασκευή 17 Απριλίου, από τις 19:00 ώρα CET.