Το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου ξεκινούν οι αγώνες Ανάβασης που προσμετρούν στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος. Η Ελληνική Εταιρεία Αυτοκινήτου μετά από έγκριση της Ο.Μ.Α.Ε.-Ε.Π.Α. διοργανώνει των πρώτο αγώνα του θεσμού, την 2η Ανάβαση Ιωαννίνων, δίπλα από την πόλη των Ιωαννίνων στην διαδρομή που οδηγεί στο Μαρτυρικό Χωριό Λιγκιάδες. Μια διαδρομή μήκους 4,0 χιλιομέτρων και με υψομετρική διαφορά 210 μέτρα. Το Μαρτυρικό Χωριό Λιγκιάδες αποτελεί το μπαλκόνι της πόλης των Ιωαννίνων και θεωρούμε βέβαιο ότι η διαδρομή αλλά και η θέα θα αποζημιώσει διαγωνιζόμενους και θεατές. Η ΕΛ.ΕΤ.Α. θα προσφέρει ένα δίκλινο δωμάτιο για το Σάββατο το βράδυ σε κάθε συμμετοχή αγωνιζομένου που δεν ανήκει στο δυναμικό της. Μέγας Χορηγός της Ανάβασης είναι το Autotest-Ι.ΚΤΕΟ Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων. Χορηγός της εκδήλωσης είναι και η εταιρεία City Cars Ioannina.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσα ΣΔΑΑ. Το παράβολο Ασφάλισης που πληρώνεται μέσω ΣΔΑΑ είναι 88€. Τα παράβολα συμμετοχής καθορίζονται ως εξής:

Για αυτοκίνητα μέχρι 1600cc: 150.00€.

Για αυτοκίνητα πάνω από 1600cc: 190.00€

Την διαδρομή θα την βρείτε εδώ.

Τα pits θα βρίσκονται εδώ.

Η περιοχή του Pre Race θα βρίσκεται εδώ.

Το Park Ferme θα βρίσκεται εδώ.

Το Warm Up θα έχει μήκος 450 μέτρων και είναι εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τον Πρόεδρο της ΕΛ.ΕΤ.Α. Χρήστο Σαρηγιαννίδη στο τηλέφωνο 6944585853 ή στο email: mail@eleta.eu.