Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας μετά από έγκριση της Ε.Π.Α/Ο.Μ.Α.Ε. με χαρά σας ανακοινώνει την διεξαγωγή του 26ου Rally Sprint Φίλιππος, στις 4-5 Νοεμβρίου 2023. Δεν είναι μόνο τα 50 χρόνια ιστορίας του συλλόγου που γιορτάζονται φέτος. Δεν είναι μόνο η ενσωμάτωση του νέου Πολυκεντρικού μουσείου που ενώνει το νέο κεντρικό κτήριο με το σύνολο του αρχαιολογικού χώρου των Αιγών (Βεργίνα), ο οποίος περιλαμβάνει το Ανάκτορο του Φιλίππου, την ταφική συστάδα των Τημενιδών, καθώς και το Μουσείο των Βασιλικών Τάφων.

Δεν είναι μόνο η σχεδίαση του αγώνα με την επιλογή της Ειδικής Διαδρομής Πολυδένδρι. Δεν είναι μόνο η ευκαιρία που δίνεται στους φίλους του motorsport να απολαύσουν τον τελευταίο αγώνα του Κυπέλλου Rally Βορείου Ελλάδος όπου θα κριθεί ο κυπελλούχος στην γενική κατάταξη. Δεν είναι λοιπόν, το καθένα από τα παραπάνω αλλά όλα μαζί ο λόγος που το 26ο Rally Sprint Φίλιππος στις 4-5 Νοεμβρίου 2023 θα είναι αφορμή για μια επίσκεψη στην όμορφη Ημαθία.

Το διήμερο ξεκινά το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 στις 16:00 με τον Τεχνικό Έλεγχο των αγωνιστικών αυτοκινήτων στο Ι. ΚΤΕΟ Βέροιας (Α. Μαυρίδης-Α. Ψαρράς) στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας, ακολουθεί η πανηγυρική εκκίνηση για την παρουσίαση των πληρωμάτων που θα λάβουν μέρος και η μέρα κλείνει με το παρκάρισμα των αγωνιστικών στην πλατεία Δημαρχείου όπου και θα διανυκτερεύσουν με ασφάλεια.

Η Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 ξεκινά στις 11:00 με την εκκίνηση του αγώνα από την πλατεία Δημαρχείου και κατεύθυνση την Ειδική Διαδρομή Πολυδένδρι μήκους 19 χιλιομέτρων που θα διεξαχθεί δύο φορές. Το Service Park θα βρίσκεται δίπλα στην τεχνητή λίμνη του Αλιάκμονα σε ένα ευρύχωρο μέρος με πανέμορφο τοπίο. Το μεσημέρι στις 14:14 το πρώτο αγωνιστικό τερματίζει στην πλατεία Δημαρχείου και όταν ολοκληρωθεί ο τερματισμός όλων των συμμετεχόντων θα γίνουν και οι απονομές των κυπέλλων.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας σας προσκαλεί να παραβρεθείτε και σας υπόσχεται πως θα διοργανώσει έναν συναρπαστικό αγώνα για όλους. Σας περιμένουμε.