Το Ford Mustang στον τελικό του Champions League

ByXenofwntas

24/05/2014

ford-mustang-cl-1Περίπου στα τέλη του περασμένου χρόνου είχαμε αναφερθεί στην παρουσίαση του Ford Mustang (www.onlydriving.gr/ford-mustang). Το νέο μοντέλο της Ford πλέον είναι έτοιμο για την ευρωπαϊκή διάθεση του ξεκινώντας με 500 κομμάτια, τα οποία θα παραδοθούν στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες αμέσως μετά τον τελικό του Champions League.

Η κίνηση αυτή αποφασίστηκε λόγω της χορηγίας της αμερικάνικης εταιρείας με την UEFA και μάλιστα ετοίμασαν ένα βίντεο με την κούπα του Champions League και το Ford Mustang (https://www.youtube.com/watch?v=Va5F6M-Miok). Η διαφημιστική καμπάνια είναι ότι καλύτερο για τη Ford, αφού τον τελικό αναμένεται να παρακολουθήσουν εκτός τους 60.000 θεατές στο γήπεδο, άλλα 70.000.000 από τους τηλεοπτικούς δέκτες σε όλο τον πλανήτη.

Από πλευράς εξοπλισμού τα πρώτα 500 μοντέλα, τα οποία θα παραδοθούν και είναι, είτε σε coupe, είτε σε convertible μορφή, διαθέτουν σύστημα πλοήγησης, δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα, λεπτομέρειες χρωμίου και ζάντες αλουμινίου 19”.

Μηχανικά θα τα δούμε να κυκλοφορούν σε δύο παραλλαγές. Η πρώτη είναι με το κινητήρα χωρητικότητας 2,3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 309 ίππους και τη μέγιστη ροπή τα 41 κιλά. Η δεύτερη και πιο ισχυρή είναι αυτή με το V8 κινητήρα χωρητικότητας 5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 426 ίππους και τη μέγιστη ροπή τα 53,2 κιλά. Εσείς τι λέτε ταιριάζει ένα Ford Mustang σε ποδοσφαιρικό γήπεδο;