Το μικρό επαγγελματικό μοντέλο της Fiat, το Qubo ανανεώθηκε, διαθέτοντας νέα χαρακτηριστικά με σκοπό την επιτυχία. Ο εξωτερικός σχεδιασμός διατηρεί τον αρχικό του χαρακτήρα και τη δυναμική του, όμως εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία, όπως τα χρώματα, τη μάσκα και τις ζάντες. Το ανανεωμένο Qubo προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού Easy, Lounge και Trekking. Είναι πράγματι ιδανικό για τη χρήση στην πόλη, χάρη στις μικρές διαστάσεις του, που το καθιστούν ευκίνητο στην κυκλοφορία και εύκολο στο παρκάρισμα.

fiat qubo 2Ο εμπρός προφυλακτήρας και η μάσκα είναι καινούργια, καθώς και η πίσω πόρτα. Το συνολικό μήκος φτάνει τα 3,9 μέτρα, η επιλογή των εξωτερικών χρωμάτων εμπλουτίζεται με δυο νέα χρώματα Χάλκινο και Μπλε, ενώ οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 15 και 16” δίνουν μια άλλη αίσθηση στο αμάξωμα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν 16 διαφορετικές διαμορφώσεις στα καθίσματα, με το συνολικό χώρο αποσκευών να φτάνει τα 2.500 λίτρα. Το τιμόνι έχει επανασχεδιαστεί, οι επενδύσεις των καθισμάτων ανανεώθηκαν σε υφάσματα και χρώματα, ενώ προσφέρεται και η έγχρωμη οθόνη αφής μεγέθους 5”, ράδιο CD με MP3 Player, δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, Bluetooth, USB, AUX, 6 ηχεία και χειριστήρια στο τιμόνι.

fiat qubo 3Η πλήρης γκάμα των κινητήρων είναι σε θέση να καλύψουν κάθε ανάγκη. Περιλαμβάνουν έναν κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 77 ίππους, έναν κινητήρα βενζίνης και φυσικού αερίου χωρητικότητας 1,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 70 ίππους και έναν πετρελαίου MultiJet II χωρητικότητας 1,3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 80 και 95 ίππους. Όλες οι εκδόσεις συνεργάζονται με το 5τάχυτο ημιαυτόματο κιβώτιο DualogicTM της ιταλικής εταιρείας.

Το ανανεωμένο Qubo υπόσχεται στους επαγγελματίες οδηγούς ότι θα είναι το απόλυτο εργαλείο αφού όπως αναφέραμε οι μικρές διαστάσεις του δίνουν μεγαλύτερη ευκινησία, κάτι που χρειάζεται απαραίτητα όποιος οδηγεί μέσα στις πόλεις. Το Fiat Qubo θα βρίσκεται πολύ σύντομα σε όλες αντιπροσωπείες της Fiat, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 13.950€.