Πρώτο Σεμινάριο High Octane και Bilstein

ByXenofwntas

22/10/2013

DSC05803Ξεκίνησε εχθές το απόγευμα την καινοτόμο δραστηριότητά του το High Octane στον τομέα της εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Bilstein, έχοντας ως κύριο θέμα την ανάπτυξη των κινητήρων και των αναρτήσεων.

Στο σεμινάριο που διεξήχθη στο τεχνικό κέντρο της Electra Hellas στην περιοχή της Καλλιθέας έδωσαν το «παρών» περίπου 35 άτομα, με τη συμμετοχή να ξεπερνάει τις αρχικές προσδοκίες των διοργανωτών. 

Στην πρώτη ενότητα ο μηχανολόγος του High Octane Λουκάς Μπαφατάκης ανέλυσε τις διαφορές μεταξύ των κινητήρων βενζίνης, πετρελαίου και ηλεκτρικής ενέργειας. Βάσει των αναλύσεων και των στατιστικών  φαίνεται ότι από το 2030 οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου μπορεί να αποτελούν παρελθόν για την αυτοκίνηση. Στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός υπεύθυνος της Bilstein, Δημήτρης Πασσάς αναφέρθηκε λεπτομερέστατα σε κάθε τύπο ανάρτησης της εταιρείας. Κάνοντας μια αναφορά στην ιστορία της, επικεντρώθηκε στο aftermarketτων αναρτήσεων της Bilstein που αποτελεί και τον πυρήνα του μάρκετινγκ στην ελληνική αγορά. 

DSC05807Η Bilstein διαθέτει περίπου 1.500 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο έχοντας περισσότερους από 7.000 πελάτες σε 110 χώρες. Μερικοί από τους βασικότερους πελάτες της είναι η BMW, Porsche, Opel, Ford, VW και άλλες. Το να βρει κάποιος τι ανάρτηση ταιριάζει στον τύπο αυτοκίνητου του, είναι πάρα πολύ εύκολο, πληκτρολογώντας απλά www.bilstein.gr και μπαίνοντας απευθείας στον online κατάλογο. 

Μέσα σε 3.30 ώρες καλύφθηκε ένα μεγάλο κομμάτι που αφορούσε τόσο σε τεχνικές λεπτομέρειες, όσο και σε διευκρινιστικά σημεία που μπορεί να απασχολούν από τον απλό καταναλωτή μέχρι τον κάθε ειδικό της αυτοκίνησης. Η άψογα οργανωμένη ημερίδα περιελάμβανε αναμνηστικά της εταιρείας, καθώς και το πιστοποιητικό παρακολούθησης της Bilstein, το οποίο οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν σύντομα. 

DSC05811Το ραντεβού ανανεώνεται για τις 13 Νοεμβρίου και όσοι θέλουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.highoctane.gr. Στο groupτου High Octane στο facebook(https://www.facebook.com/highoctanegreece?fref=ts) μπορεί ο καθένας να μαθαίνει τα τελευταία νέα του χώρου, καθώς επίσης και τις μελλοντικές εκδηλώσεις. Εμείς μένουμε σε επικοινωνία με τις δύο εταιρείες και σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις στην αγορά, αλλά και για την εκπαιδευτική δραστηριότητα που μόλις ξεκίνησε.