Νέο εξελιγμένο μοντέλο από τη Skoda

ByXenofwntas

01/03/2014

Skoda-VISIONC-4Η Skoda εξελίσσει συνεχώς τα μοντέλα της και αυτό αποδεικνύεται μέσω του νέου Vision C, στο οποίο είχαμε αναφερθεί στις αρχές Φεβρουαρίου (www.onlydriving.gr/skoda-vision-c). Το νέο μοντέλο της τσέχικης εταιρείας διαθέτει δυναμικό σχεδιασμό, χαρακτηριστικό της Skoda στα coupe μοντέλα της. Το κομψό πεντάθυρο μοντέλο ενισχύει τη γκάμα της μάρκας προσφέροντας παράλληλα νέα επίπεδα σχεδιασμού και εξοπλισμού.

Το Vision C βασίζεται στην πλατφόρμα του ομίλου της Volkswagen MQB και έχει χαμηλό βάρος, βελτιστοποιημένη αεροδυναμική και υψηλής ποιότητας συστήματα ασφαλείας. Μηχανικά θα τροφοδοτηθεί από το γνωστό TSI κινητήρα χωρητικότητας 1,4 λίτρων, ενώ θα μπορεί να συνδυαστεί με φυσικό αέριο. Οι εκπομπές ρύπων θα είναι μόλις 91 γρ/χλμ, κάτι το οποίο είναι πολύ δελεαστικό για τη χώρα μας, αφού θα διατίθεται με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Skoda-VISIONC-2Το νέο μοντέλο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη Διεθνή Έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, αλλά ακόμα είναι άγνωστο για το πότε θα το δούμε στην  παραγωγή. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το νέο Skoda Vision C, που θα αποκαλυφθεί με το άνοιγμα της έκθεσης αυτοκινήτου.