Το μικρό μοντέλο της ιαπωνικής Mazda θα διατίθεται πλέον με δύο νέες εκδόσεις, την Colour Edition και την Sport Edition Colour. Οι νέες εκδόσεις προσφέρονται σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς True Red, Crystal White, Aluminium Silver. Ωστόσο, θα περιοριστούν στην παραγωγή μόλις 1.000 κομματιών, με το κάθε ένα από αυτά να φέρει στο εσωτερικό ειδική πλάκα με το μοναδικό αριθμό που θα διαθέτει.

Η έκδοση Colour Edition εξωτερικά προσφέρει πίσω αεροτομή, φιμέ τζάμια και σκούρες γκρι ζάντες αλουμινίου 15”. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 4 αερόσακους, μαύρα καθίσματα με κόκκινες ραφές, ηλεκτρικά παράθυρα, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια ηχοσυστήματος και Bluetooth. Η αντίστοιχη  Sport Edition Colour εξωτερικά διαθέτει sport kit styling, προβολείς ομίχλης Στον εξοπλισμό προσφέρονται 8 αερόσακοι, οθόνη αφής 6,1” με σύστημα πλοήγησης, υπολογιστή ταξιδιού, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, ηλεκτρικά παράθυρα, συναγερμό, Bluetooth και σκούρο γκρι ζάντες αλουμινίου 16”.

Οι νέες εκδόσεις είναι ήδη έτοιμες προς διάθεση στη Μεγάλη Βρετανία, με το κόστος να έχει οριστεί στα 13.500€ για την έκδοση Colour Edition και στα 14.200€ για την έκδοση Sport Edition Colour.