Διέρρευσαν οι τιμές της Lamborghini Huracan

ByXenofwntas

02/02/2014

Πριν ένα μήνα περίπου είχε αποκαλυφθεί η νέα Lamborghini Huracan (www.onlydriving.gr/lamborghini-huracan) παρά το ότι οι Ιταλοί προσπαθούσαν να την κρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικό. Τώρα την πάτησαν και δεύτερη φορά, αφού ακόμα δεν έχουν ανοίξει οι παραγγελιές και ήδη διέρρευσαν οι τιμές τουλάχιστον στη Μεγάλη Βρετανία. 

Η βασική έκδοση της Huracan ξεκινά από τα 220.000€, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα εξτρά. Φανταζόμαστε αν έρθει στη χώρα μας πως σίγουρα θα ξεπεράσει τα 250.000€. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε 8 χρωματισμούς, αλλά υπάρχουν και προαιρετικοί με χρέωση από 4.000€ έως 12.000€. Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος με χρέωση 5.000€, σύστημα ανύψωσης 3.200€ και τη μαγνητοροϊκή ανάρτηση με 3.000€. Βέβαια οι διαθέσιμες επιλογές είναι τόσες πολλές που μπορούν να ανεβάσουν την τιμή του αυτοκινήτου κατά πολύ.

Σαφώς και τα χρήματα στις μέρες μας είναι πολλά, κυρίως στη χώρα μας, όμως είναι σίγουρο πως δε θα μείνουν αδιάθετες, αφού όλο και κάποιος θα βρεθεί να αγοράσει ένα τέτοιο όχημα. Εμείς πάντως πιστεύουμε πως οι περισσότερες θα καταλήξουν στα βάθη της Μέσης Ανατολής.