Η Nissan τροφοδοτεί το μικρό της Micra με μια νέα ειδική έκδοση που χαρακτηρίζεται από τη διαφορετική χρωματική επιλογή στον ουρανό του αμαξώματος. Οι αλλαγές όμως δεν περιορίζονται σε αυτό το στοιχείο, αφού φιλοξενούνται και άλλες στο εξωτερικό μέρος, προσδίδοντας ένα διαφορετικό στυλ στο πρόσφατα ανανεωμένο supermini.

Στο εξωτερικό μέρος του αμαξώματος, όπως προαναφέραμε, ξεχωρίζει η αντίθεση της οροφής, με το μοντέλο να προσφέρεται σε τρείς χρωματισμούς, Pacific BlueWhite, RedBlack και RedWhite. Επιπλέον η Limited Edition, προσφέρει διαφορετικά μαρσπιέ και καπάκια στους καθρέπτες, καθώς και χρωμιομένη εξάτμιση. Στον εξοπλισμό η έκδοση Acentaπεριλαμβάνει επιπλέον των παραπάνω κλιματισμό, cruise control, πίσω αεροτομή και ζάντες αλουμινίου 15”. 

Κλείνοντας, το νέο Nissan Micra Limited Edition είναι ήδη διαθέσιμο στη Μεγάλη Βρετανία με τιμές που ξεκινούν από τα 15.000€, ενώ αργότερα θα το δούμε και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές, μια εκ των οποίων αναμένεται να είναι και η ελληνική. Εδώ ως είθισται, υπολογίζεται να κοστίζει 1.000 με 2.000€ παραπάνω.