Η γιαπωνέζικη Infiniti ως χορηγός της Πρωταθλήτριας στην F1 Red Bull Racing, μέσα στις υποχρεώσεις που έχει με βάση το συμβόλαιο συνεργασίας των δύο εταιρειών είναι και η προώθηση των αυτοκινήτων της, κυρίως από τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Sebastian Vettel. Έτσι ο Γερμανός πιλότος έχει βρεθεί πολλάκις στο τιμόνι του υπό εξέλιξη Q50 για να το διαφημίσει.

Η έκδοση που γίνονται οι δοκιμές είναι το πρωτότυπο Infiniti Q50 Eau Rouge, που πήρε το όνομα του από την στροφή στην πίστα Spa του βελγικού GP. Το εν λόγω μοντέλο θα κάνει την επίσημη πρώτη του στην έκθεση αυτοκινήτων στο Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο του 2014. 

Αν και δεν έχει αποκαλυφθεί πλήρως, με την πρώτη ματιά βλέπουμε το διαφορετικό προφυλακτήρα που παραπέμπει σε μονοθέσιο της F1. Η κατασκευή του περιλαμβάνει κομμάτια από ανθρακονήματα όπως τα καλύμματα από τους εξωτερικούς καθρέπτες. Με βάση το μπροστινό μέρος όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν διαφορές και στο πίσω, πιθανότατα στον προφυλακτήρα και τον διαχύτη.

Μηχανικά δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία αλλά πιθανολογείται πως θα τροφοδοτείται με τον V6 χωρητικότητας 3,7 λίτρων, ή με το υβριδικό σύστημα των 3,5 λίτρων. Για περισσότερες λεπτομέρειες υπομονή μέχρι την έκθεση του Ντιτρόιτ.