Όποιος έχει βρεθεί στο Ντουμπάι θα έχει καταλάβει πως δεν πρόκειται για μια απλή πόλη, αλλά για ένα μέρος που χαρακτηρίζεται από τη χλιδή. Εκεί λοιπόν απευθύνονται οι άνθρωποι της Bentley, αφού στην έκθεση αυτοκινήτου στο Ντουμπάι παρουσίασαν την Bentley Mulsanne, η οποία είναι μόνο για απαιτητικούς πελάτες. 

Το πλήρες όνομα της Bentley Mulsanne Shaheen, οφείλεται στον αετό που αποτελεί το έμβλημα της μέσης ανατολής. Έτσι το εξωτερικό της διαθέτει το Tungsten και Onyx χρωματισμό με ζάντες αλουμινίου 21” και σπορ αναρτήσεις. Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα δερμάτινα καθίσματα με χρωματισμό Magnolia και Beliga. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός V8 κινητήρας της Bentley χωρητικότητας 6,75 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 512 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 104 κιλά.

Φυσικά σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να υστερεί ο εξοπλισμός αφού προσφέρει iPad για τους επιβάτες, σύνδεση Wi-Fi και ψυγείο. Τέλος το βρετανικό μοντέλο θα κυκλοφορήσει μόνο στη Μέση Ανατολή, ευελπιστώντας οι άνθρωποι της Bentley να αυξήσουν παραπάνω από το 53% το ποσοστό των κερδών τους που είχαν πέρσι.