Το μελλοντικό μοντέλο της Infiniti

ByXenofwntas

24/09/2014
Το μελλοντικό μοντέλο της Infiniti

Infiniti Q80 1H ιαπωνική Infiniti αναμένεται να ταρακουνήσει τα νερά της αυτοκίνησης στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου, η οποία θα διεξαχθεί στο Παρίσι από 4 έως 19 Οκτωβρίου. Εκεί θα παρουσιαστεί ένα μελλοντικό sedan μοντέλο, το οποίο θα χαρακτηρίζεται για τον κινητήρα και την αυτονομία του. Το Q80 όπως ονομάζεται, είναι το τολμηρό βήμα για την κατάκτηση της δημοφιλέστερης θέσης στην αυτοκίνηση.

Το fastback τετραθέσιο μοντέλο έχει μήκος 5,05 μέτρα, πλάτος 2,02 και ύψος 1,35 μέτρα. Το μεταξόνιο είναι 3,10 μέτρα, αρκετά μεγάλο για την κατηγορία του, ενώ το αμάξωμα συμπληρώνεται από τις ζάντες αλουμινίου δέκα ακτινών μεγέθους 22”. Η κατασκευή του αμαξώματος είναι από ανθρακονήματα και αλουμίνιο, έτσι ώστε το βάρος του να είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται.

Η διάταξη των θέσεων θα είναι 1 + 1 + 1 + 1 για να έχουν μεγαλύτερη άνεση οι επιβάτες στο εσωτερικό. Για τον κινητήρα ακόμα δε γνωρίζουμε τίποτα, παρά μόνο πως πρόκειται για ένα υβριδικό σύστημα με τον ηλεκτροκινητήρα να παίζει σημαντικό ρόλο. Για τους ανθρώπους της Infiniti είναι ένα Premium Car και αυτό που περιμένουν να δουν, είναι αν θα το αγκαλιάσει το κοινό, έτσι ώστε να κυκλοφορήσει σε μαζική παραγωγή. Το αν θα γίνει ή όχι, θα φανεί μετά την έκθεση του Παρισιού.