Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά

ByXenofwntas

02/10/2014
Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά

erga metro 1Το Αττικό Μετρό σε ανακοίνωση που εξέδωσε υπενθυμίζει στους οδηγούς που κινούνται στην ευρύτερη περιοχή του Λιμένα Πειραιά, πως από αύριο Παρασκευή 3 Οκτωβρίου έως και το 2017, όποτε και αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα του Μετρό στον Πειραιά θα υπάρξουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αναλυτικά οι αλλαγές γύρω από το λιμάνι του Πειραιά:

  • Το ρεύμα κυκλοφορίας της ακτής Καλλιμασιώτη (προέκταση της ακτής Ποσειδώνος) με κατεύθυνση προς το κέντρο του Πειραιά παραμένει ως έχει.
  • Το ρεύμα κυκλοφορίας της ακτής Καλλιμασιώτη (προέκταση της ακτής Ποσειδώνος) με κατεύθυνση προς τον Άγιο Διονύσιο μετατοπίζεται παράλληλα προς την πλευρά της θάλασσας από την οδό Καποδιστρίου μέχρι τη διασταύρωση των οδών Αγίου Διονυσίου και Βλαχάκου.
  • Η υπέργεια πεζογέφυρα σύνδεσης του Λιμένα Πειραιά με το σταθμό του Η.Σ.Α.Π. Πειραιώς θα παραμείνει εκτός λειτουργίας.
  • Η οδός Λουδοβίκου μετατρέπεται σε αδιέξοδο.
  • Η οδός Καποδιστρίου αντιδρομείται από την ακτή Καλλιμασιώτη (προέκταση της ακτής Ποσειδώνος) μέχρι τον οδό Ναυαρίνου.
  • Η οδός Λεωχάρους αντιδρομείται από την οδό Ναυρίνου μέχρι την ακτή Καλλιμασιώτη (προέκταση της ακτής Ποσειδώνος).

Μπορείτε να ανατρέξετε στα προηγούμενα link μας όπου είχαμε αναφέρει αναλυτικά τις αλλαγές στις οδικές αρτηρίες (www.onlydriving.gr/erga-metro) και όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Αττικό Μετρό στα τηλέφωνα 210 – 6792300 και 210 – 6792032 ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ametro.gr.