Νέα μονάδα της Volvo Car Hellas

ByXenofwntas

20/01/2014

Μια νέα ολοκληρωμένη μονάδα εγκαινίασε η Volvo Car Hellas στα Νότια προάστια της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη. Πρόκειται για τη νέα Volvo Βελμάρ που θα υποδέχεται τους πελάτες της στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 576, διαθέτοντας εγκαταστάσεις πωλήσεων και service, όπου ο κάθε πελάτης της Volvo μπορεί να είναι σίγουρος για τις εργασίες που θα γίνονται στο αυτοκίνητο του.

Στα εγκαίνια του καταστήματος ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas κ. Γιάννης Πετούλης, δήλωσε “Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την εταιρεία Βελμάρ ΑΕΒΕ, του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, έχει αποδειχθεί άκρως επιτυχημένη, τόσο στα Βόρεια προάστια της Αθήνας, όσο και στην Κρήτη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι φίλοι της Volvo, κάτοχοι ή υποψήφιοι πελάτες που μέχρι σήμερα εξυπηρετούνται από τη Volvo Σαρακάκης στη Γλυφάδα, θα συνεχίσουν πλέον και στη Volvo Βελμάρ να απολαμβάνουν το ίδιο πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τόσο πριν, όσο και μετά την αγορά του αυτοκινήτου τους”.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη “Volvo Σαρακάκης” συνεχίζεται κανονικά στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στη Λεωφόρο Αθηνών 71, όπου εξυπηρετούνται οι κάτοχοι και οι υποψήφιοι πελάτες της σουηδικής μάρκας.