Μια διαφορετική έκδοση για τη Lancia Ypsilon

ByXenofwntas

30/12/2013

Μέτα την έκδοση Elefantino της Lancia Ypsilon οι Ιταλοί έστειλαν στη χώρα μας άλλη μια διαφορετική έκδοση του μικρού μοντέλου, όπως ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Lancia. Πρόκειται για τη Lancia Ypsilon Momodesign, η οποία στοχεύει περισσότερο στο αντρικό κοινό αλλά και στις γυναίκες που δε φοβούνται να πατήσουν το γκάζι.

Η έκδοση Momodesign προσφέρεται με πλούσια χρωματική παλέτα με 5 συνδυασμούς διπλού χρώματος που εστιάζονται στην πίσω πόρτα, την οροφή και τους καθρέπτες. Οι εξωτερικές διαφορές σε σχέση με την απλή Lancia Ypsilon έρχονται να συμπληρωθούν με τις λεπτομέρειες χρωμίου στους προφυλακτήρες το λογότυπο “Momodesign” και τις ζάντες αλουμινίου 15”.

Εσωτερικά δεσπόζει το μαύρο χρώμα στο ταμπλό και τις επενδύσεις στις πόρτες που δένει αρμονικά με τις γκρι ραφές στο δερμάτινο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων, καθώς και το κίτρινο χρώμα στις ενδείξεις των οργάνων στο ταμπλό.

Μηχανικά διατίθεται με τον turbo κινητήρα JTD χωρητικότητας 1,3 λίτρων με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 95 ίππους. Συνδυάζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων και προσφέρει 4 αερόσακους, ABS με EBD, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα Start & Stop, πίσω αεροτομή, ράδιο CD με MP3 player, ηλεκτρικά παράθυρα, αισθητήρες παρκαρίσματος, ηλεκτρικούς και αντιθαμβωτικούς εξωτερικούς καθρέφτες και προβολείς ομίχλης.

Όπως προείπαμε η Lancia Ypsilon Momodesign είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, με τη τιμή της να είναι 16.388€, ενώ αν κάποιος εκμεταλλευτεί το όφελος απόσυρσης και την ειδική έκπτωση η τελική τιμή πέφτει στα 14.428€.