Όσοι έχετε Honda Type R αξίζει να το ζήσετε

ByXenofwntas

02/06/2014

Το Honda Type R είναι ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο, αλλά ταυτόχρονα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα της αγοράς. Όσοι διαθέτουν ένα Honda Type R τους δίνεται η ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Η Honda θα δώσει την ευκαιρία σε 200 κατόχους του Type R να βρεθούν στην πίστα του Spa, να παρακολουθήσουν τον αγώνα για το Πρωτάθλημα Τουρισμού και όχι μόνο.
Συγκεκριμένα 200 ιδιοκτήτες του Type R από ολόκληρη την Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τον αγώνα WTCC, με είσοδο στην κερκίδα VIP, θέση στάθμευσης στα VIP, συνάντηση με τους οδηγούς της εργοστασιακής ομάδας της Honda (Gabriele Tarquini, Tiago Monteiro, Norbert  Michelisz, Mehdi Bennani), αναψυκτικά, φαγητό και πολλά ακόμη. Βέβαια το πιο ενδιαφέρον θα είναι ο ένας γύρος-παρέλαση με το δικό τους Type R στην πίστα του Spa.
Εκτός όλων αυτών όσοι βρεθούν σε αυτή την εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία, να δουν από κοντά το νέο concept Type R, επάνω στο όποιο θα βασιστεί η νέα γενιά του μοντέλου. Όλα αυτά βέβαια έχουν και το αντίστοιχο αντίτιμο. Για τους οδηγούς με το αυτοκίνητο τους η συμμετοχή είναι 40€ και για κάθε επιβάτη του αυτοκινήτου είναι 70€. Για τα παιδιά έως 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
Η εκδήλωση όπως είπαμε θα λάβει μέρος στην πίστα του Spa στο Βέλγιο 21 και 22 Ιουνίου και όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμέτοχη πληκτρολογήστε απλά την ιστοσελίδα www.typerspa.eu και ακολουθήστε τις οδηγίες. Εμείς κλείνοντας απλά θα σας πούμε πως μια τέτοια εμπειρία αξίζει να τη ζήσετε, γιατί δε γίνεται και κάθε μέρα. Τέλος, για εσάς τους “Honda-κιδες” αν το εκμεταλλευτείτε ή όχι, η τελική επιλογή είναι δική σας.