Το Vision της Mitsubishi για το Gran Turismo 6

ByXenofwntas

07/06/2014

mitsubishi-xr-phev-vgt-1Η συνεργασία της Sony με τις εταιρείες αυτοκινήτων για τη δημιουργία εικονικών μοντέλων ξεκίνησε με τη Mercedes, αλλά πλέον μια μια οι εταιρείες αποκαλύπτουν τα αυτοκίνητα τους. Έτσι μετά τις Mercedes, BMW και Volkswagen ήρθε η ώρα της Mitsubishi για την παρουσίαση του νέου Vision μοντέλου της.

Πρόκειται για το XR-PHEV concept με body kit, φουσκωμένα φτερά, λεπτή γρίλια, λεπτά φωτιστικά σώματα, τεράστια πίσω αεροτομή και ζάντες αλουμινίου 20″. Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα για να μειωθεί το βάρος του, ενώ ιδιαίτερα προσεγμένη είναι κάθετη δύναμη βοηθώντας στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου.

mitsubishi-xr-phev-vgt-2Αν και δεν ανακοινώθηκε ο κυβισμός του κινητήρα γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό αυτοκίνητο, του οποίου η μέγιστη ισχύ φτάνει τους 502 ίππους και η μέγιστη ροπή τα 75,1 κιλά. Η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω του 8τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη της Mitsubishi.

Το νέο Mitsubishi XR-PHEV concept είναι ήδη διαθέσιμο για να το αποκτήσετε με ειδικό αγώνα. Μετά τη λήξη του ειδικού αγώνα θα κοστίζει 1.000.000, αλλά είναι σίγουρο πως η εμπειρία της οδήγησης του είναι πολύ ενδιαφέρουσα ακόμα και αν μικρύνει ο λογαριασμός σας.