Το νέο SUV της Lexus, το NX, το οποίο είχαμε αναλύσει λεπτομερώς στα τέλη Μαΐου (www.onlydriving.gr/lexus-nx-suv) πλέον είναι διαθέσιμο για όποιον το θέλει στην ελληνική αγορά. Με το συνολικό μήκος να φτάνει τα 4,63 μέτρα, πλάτος 1,84 και ύψος 1,64 μέτρα, η νέα πρόταση των Ιαπώνων φαίνεται ότι είναι αρκετά ευκίνητη, ακόμα και για μετακινήσεις εντός των τειχών.

Το μοντέλο που αναμένεται να πουλήσει περισσότερο στην ελληνική αγορά, όσο αυτό είναι εφικτό, είναι το NX 200t με το δίλιτρο κινητήρα, με την τιμή να ξεκινά από τα 46.700€, ανάλογα τον εξοπλισμό και να φτάνει στα 70.500€ στην έκδοση F Sport. Η άλλη πρόταση της Lexus είναι το υβριδικό NX 300h, η οποία όμως είναι άγνωστο εάν θα κάνει πωλήσεις στην ελληνική αγορά και γι’ αυτό το λόγο δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του.

Όλες οι εκδόσεις, είτε με το δίλιτρο κινητήρα, είτε με το υβριδικό σύστημα διατίθενται με την κίνηση τόσο στους εμπρός τροχούς, όσο και με την επιλογή της τετρακίνησης.  Όποιος ενδιαφέρεται για την απόκτησή του μπορεί να σπεύσει σε μια από τις αντιπροσωπείες της Lexus στη χώρα μας, βλέποντας από κοντά το τί μπορεί να προσφέρει το εν λόγω μοντέλο.