Το πυραυλάκι της Peugeot στα 23.500€

ByXenofwntas

09/03/2014

peugeot-208-gti-1Στο τέλος Ιανουαρίου οι Γάλλοι είχαν αποκαλύψει το Peugeot 308 GTI (http://www.onlydriving.gr/peugeot-308-gt). Από την έκθεση του Παρισιού, από όπου και παρουσιάστηκε, πέρασε ένας μήνας και κάτι, και για όσους το περίμεναν στην ελληνική αγορά, πλέον μπορούν να χαμογελούν, αφού ο επίσημος αντιπρόσωπος της γαλλικής εταιρείας στην Ελλάδα ανακοίνωσε τη διάθεσή του. Η τιμή, χωρίς το όφελος της απόσυρσης είναι 23.500€.

Όπως αναμενόταν, πλούσιος είναι ο εξοπλισμός που παρέχεται και περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ABS, EBA, EBD, ESP, ASR, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, cruisecontrol, διζωνικό κλιματισμό, LED φώτα ημέρας, αισθητήρες φώτων και βροχής, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέπτη, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και αναδιπλούμενους καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα, σύστημα multimediaSMEG με οθόνη αφής 7”, 6 ηχεία, χειριστήρια στο τιμόνι, αισθητήρες παρκαρίσματος, καθίσματα με δέρμα-ύφασμα, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ ύψος, Bluetooth, θύρα USB,AUX και ζάντες αλουμινίου 17”. 

Όπως είχαμε αναφέρει και στο παλαιότερο άρθρο, μηχανικά τροφοδοτείται από τον THP turbo κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 200 ίππους, με την κίνηση να μεταφέρεται στους εμπρόσθιους τροχούς μέσω του 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου της Peugeot. Τέλος, το αν περιλαμβάνεται ή όχι το όφελος απόσυρσης για το συγκεκριμένο μοντέλο, δε διευκρινίστηκε, αλλά πιστεύουμε ότι είναι κάτι που θα λυθεί άμεσα.