Το πρώτο SUV της SEAT

ByXenofwntas

26/03/2014

seat-suv-1Τα δεδομένα στην αυτοκίνηση φαίνεται πως με τον καιρό αλλάζουν. Όλο και περισσότερες εταιρείες παίρνουν ρίσκα, παρουσιάζοντας νέα μοντέλα που ήταν έξω από τη φιλοσοφία τους. Μια τέτοια εταιρεία είναι και η ισπανική SEAT, η οποία δια στόματος του Προέδρου της Jürgen Stackmann ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το πρώτο SUV της ιστορίας της.

Αναφερόμενος σε αυτό το σημαντικό γεγονός για την ισπανική εταιρεία ο Jürgen Stackmann ανέφερε “Αυτό είναι μια εξαιρετική είδηση για εμάς, δεδομένου ότι η SEAT θα εισέλθει στην κατηγορία των SUV με ένα νέο μοντέλο. Το SUV είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε και είναι ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη της βιωσιμότητας και της κερδοφορίας της εταιρείας”. 

Η απόφαση για την ανάπτυξη του νέου SUV είναι μια σαφής ένδειξη της δέσμευσης του Ομίλου της Volkswagen στην ισπανική μάρκα. Το νέο μοντέλο θα δοκιμαστεί σκληρά, αφού στόχος είναι να αποκτήσει μια καλή θέση σε ένα αυξανόμενο τμήμα που αντιπροσωπεύει σχεδόν ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα το χρόνο μόνο στην Ευρώπη και θα συνεχίσει να αυξάνεται στο μέλλον. Εμείς απλά περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι το νέο μοντέλο και αν καταφέρει να επιβεβαιώσει τα λόγια του Προέδρου της ισπανικής εταιρείας.