Το 108, το οποίο αποτελεί το μικρό πετυχημένο αυτοκίνητο πόλης της Peugeot, αλλάζει πλήρως, αφού πλέον θα διατίθεται η νέα γενιά του. Το νέο 108 θα το δούμε σε δύο τύπους αμαξώματος, το Hatchback και το TOP με την υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή, είτε σε 3θυρο, είτε σε 5θυρο. Οι Γάλλοι της Peugeot το χαρακτηρίζουν ως ένα κομψό και τέλειο αυτοκίνητο για τις αστικές μετακινήσεις.

Εξωτερικά διακρίνεται η μεγάλη μάσκα με το λογότυπο του λιονταριού, τα φωτιστικά σώματα, τα LED φώτα ημέρα και τις εισαγωγές αέρα να βρίσκονται χαμηλά. Πίσω ξεχωρίζει ο προφυλακτήρας με τα φωτιστικά σώματα και την αεροτομή. Το εξωτερικό του αμαξώματος συνδυάζεται με ζάντες αλουμινίου 14 ή 15”. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το ταμπλό με το ταχύμετρο να βρίσκεται στο κέντρο πίσω από το τιμόνι, ενώ υπάρχει και η LCD οθόνη αφής 7”, που παρέχει όλες τις πληροφορίες του αυτοκινήτου. Στον εξοπλισμό προσφέρεται σύστημα Start & Stop, κλιματισμός, 6 αερόσακοι, ABS, ESP, Hill Start Assist, υπολογιστής ταξιδιού, Bluetooth, IsoFix και σύνδεση με Smartphone.  

Το νέο 108 διαθέτει νέους χρωματισμούς, τόσο για το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό, ενώ παράλληλα συνδυάζεται με οικονομικούς κινητήρες. Το συνολικό βάρος είναι μόλις 840 κιλά, με το μήκος να φτάνει τα 3,47 μέτρα, το πλάτος τα 1,62, ενώ χρειάζεται 9,6 μέτρα για κάνει ένα κύκλο περιστροφής γύρω από τον εαυτό του. Ο χώρος αποσκευών είναι 180 λίτρα, μαζί με τη ρεζέρβα, ενώ αν υπάρξει το κιτ επισκευής ελαστικών, τότε αυξάνεται στα 196 λίτρα.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο 3κύλιδρος κινητήρας χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 68 ίππους. Οι εκπομπές ρύπων είναι μόλις 88 γρ/χλμ, κάτι που σημαίνει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας για την ελληνική αγορά. Τέλος, το νέο Peugeot 108 θα κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο, με τις πωλήσεις να ξεκινούν στα μέσα του καλοκαιριού.