Το νέο Land Rover Discovery προ των πυλών

ByXenofwntas

03/04/2014

Land-Rover_Discovery_Vision_Concept-1Όσο περνάνε οι ημέρες όλο και λιγοστεύει ο χρόνος για να αποκαλυφθούν μερικά νέα μοντέλα στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη στο διάστημα 16 με 27 Απριλίου. Εκεί η βρετανική Land Rover θα αποκαλύψει τη νέα γενιά του Discovery. Σύμφωνα με τους μηχανικούς της Land Rover το premium SUV θα αποκτήσει πρωτοποριακή τεχνολογία, χωρίς να χάσει κάποιο από τα κλασικά χαρακτηριστικά του. 

Το Discovery Vision Concept όπως αρχικά ονομάζεται θα παρουσιάσει την γραμμή που θα ακολουθηθεί σχετικά με τα μελλοντικά SUV διαθέτοντας απαράμιλλη ικανότητα και απόλυτη ευελιξία, η οποία εξελίχθηκε με επίκεντρο τον υποψήφιο αγοραστή. Ο Gerry McGovern, επικεφαλής της σχεδιαστικής ομάδας της Land Rover δήλωσε “Το νέο Discovery έχει το κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια της εταιρείας να χτίσει τα θεμέλια των νέων SUV. Με το Vision Concept μοιραζόμαστε τη νέα εποχή του Discovery και εγκαινιάζουμε τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της μάρκας ευελπιστώντας στην ανταπόκρισή των πελατών μας”. 

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό κανένα στοιχείο για τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες το Discovery θα διαθέτει νέους κινητήρες, τόσο βενζίνης, όσο και πετρελαίου, οι οποίοι θα συνδυάζονται με το νέο 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF. Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις.