Τα λεφτά σας πίσω

ByXenofwntas

19/10/2014
Τα λεφτά σας πίσω

QOROS 3 SedanΔιαβάζοντας αρχικά τον τίτλο πολλοί μπορεί να νομίσουν ότι αναφερόμαστε στα πολιτικά παιχνίδια αυτής της χώρας. Ωστόσο το site μας δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί με κάτι άλλο πέραν των θεμάτων της αυτοκίνησης. Ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί να υπάρξει εξαίρεση θα είναι για κάτι πολύ σοβαρό και σίγουρα όχι για την πολιτική σκακιέρα αυτού του τόπου.

Γυρνώντας λοιπόν στον τίτλο, είμαστε σίγουροι ότι αναρωτιέστε που αναφέρεται αυτός. Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι έχει να κάνει με την αυτοκινητοβιομηχανία; Και όμως, γίνεται. Η κινέζικη Qoros δημιούργησε μια πολύ έξυπνη στρατηγική για την αγορά ενός νέου μοντέλου και συγκεκριμένα για το Qoros 3 Sedan ή hatchback. Όποιος παραγγείλει ένα καινούργιο Qoros 3 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και δεν ικανοποιηθεί μέσα στον πρώτο χρόνο απόκτησής του, θα έχει την ευκαιρία επιστροφής χρημάτων σε ποσοστό που αγγίζει το 80%.

Ο λόγος που η εταιρεία προβαίνει σε μια τέτοια κίνηση είναι για να αποκτήσει μόνιμους πελάτες, οι οποίοι ακόμα και εάν δυσαρεστηθούν, δε θα απευθυνθούν σε κάποιον ανταγωνιστή, αφού τους δίνεται κίνητρο για την απόκτηση κάποιου άλλου μοντέλου. Και εάν όλο αυτό φαντάζει μέρος σεναρίου για την ελληνική αγορά, φαίνεται πως οι Κινέζοι πάλουν στις ανάγκες  και τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Ακόμα και την περίπτωση της δυσαρέσκειας ή αποτυχίας, τη μετατρέπουν σε ευκαιρία, τόσο για τον πελάτη, όσο και για τους ίδιους. Μήπως ο υπόλοιπος πλανήτης θα πρέπει να παραδειγματιστεί από αυτήν την τακτική; Ίδωμεν.