Στα σκαριά η BMW M2

ByXenofwntas

04/05/2014

BMW-m2-1Τελικά φαίνεται πως οι ιθύνοντες της BMW προτιμούν να στιγματίζουν την κάθε σειρά τους με το γνωστό M για μεγαλύτερη απόδοση, ταχύτητα και ασφάλεια. Έτσι θα γίνει όπως όλα δείχνουν και με τη Series 2, η οποία αναμένεται να αποκτήσει και αυτή την πιο γρήγορη M2.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής η M2 είναι ήδη στα σκαριά. Κάτω από το καπό αναμένεται να είναι ο νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας χωρητικότητας 3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 380 ίππους. Αν αναλογιστούμε πώς η M235i αποδίδει 330 ίππους, με το 0-100 να ολοκληρώνεται σε 4,8”, η M2 λογικά θα ολοκληρώνει τη διαδικασία του 0-100, περίπου στα 4”.

Σίγουρα ένα τέτοιο μοντέλο δε μένει ποτέ αδιάφορο, όμως όπως έχει συμβεί με όλες τις M της γερμανικής εταιρείας το πρόβλημα στη χώρα μας εστιάζεται στην τιμολογιακή πολιτική, η οποία είναι πολύ ακριβότερη σε σχέση με άλλες χώρες. Για όσους όμως ήδη άρχισαν να ενδιαφέρονται θα χρειαστεί να κάνουν λίγη υπομονή, αφού η BMW M2 αναμένεται να μπει στην παραγωγή περίπου στα μέσα της επόμενης χρονιάς, με τις πρώτες παραδώσεις να έχουν οριστεί για το τέλος του 2015.