Περίεργη αυτοκτονία στην υπόθεση Schumacher

ByXenofwntas

07/08/2014

schumacher 1Ενώ ο Γερμανός πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Michael Schumacher αναρρώνει από την άσχημη περιπέτεια του ατυχήματος που είχε περίπου πριν 8 μήνες κάνοντας σκι, μια περίεργη αυτοκτονία έρχεται να αναστατώσει τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια της ανάκρισης που διερευνά η ελβετική αστυνομία προχώρησε πριν λίγες ημέρες στη σύλληψη ενός υπόπτου για τη κλοπή του φακέλου με τα ιατρικά στοιχεία του Γερμανού πιλότου. Ο άνθρωπος αυτός κρίθηκε προφυλακιστέος όμως δεν έμεινε για πολύ στη φυλακή, αφού οι αστυνομικοί τον βρήκαν κρεμασμένο στο κελί του.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η αυτοκτονία, αφού από τα μέχρι τώρα στοιχεία δε φαίνεται να υπάρχει ανάμιξη κάποιου άλλου ατόμου μέσα από τη φυλακή. Η ταυτότητα του άνδρα δεν έγινε γνωστή, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως εργαζόταν σε ελβετική εταιρεία με ελικόπτερα διάσωσης. Η εταιρεία αυτή ανέλαβε τη μεταφορά του Schumacher, από τη Grenoble της Γαλλίας, στη Λοζάνη της Ελβετίας και πιθανολογείται πως εκεί έγινε η κλοπή του φακέλου.

Το αν τελικά ήταν ένοχος ή αθώος δεν πρόλαβε να αποδειχτεί, αφού η αυτοκτονία του εν λόγω άνδρα ξαναέφερε την υπόθεση στο σκοτάδι για το ποιος είναι ο υπεύθυνος για τις διαρροές που υπήρχαν σχετικά με τη υγεία του Γερμανού πρώην παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1.