Παιχνιδιάρα BMW

ByXenofwntas

15/05/2014

bmw-gt6-1Τον περασμένο Νοέμβριο η Mercedes ανακοίνωνε ένα νέο μοντέλο κατά αποκλειστικότητα για το Gran Turismo 6 (www.onlydriving.gr/mercedes-vision). Δυστυχώς πρόκειται για ένα εικονικό μοντέλο που δεν το είδαμε ποτέ στην πραγματικότητα. Τώρα είναι η σειρά της BMW να ακολουθήσει τα χνάρια της Mercedes και να δημιουργήσει ένα εικονικό μοντέλο για το παιχνίδι της Sony με την ονομασία BMW Vision Gran Turismo.

Η τεχνολογία της BMW Vision Gran Turismo είναι εξίσου εντυπωσιακή με τον απαράμιλλο σχεδιασμό της. Οι εξαιρετικές επιδόσεις της BMW Vision Gran Turismo, οφείλονται στο βάρος της, το οποίο είναι μόλις 1.180 κιλά περιλαμβάνοντας την τέλεια κατανομή φορτίου στους άξονες (50:50).

bmw-gt6-2Η εικονική BMW τροφοδοτείτε από τον 6κύλινδρο twin power turbo κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων της σειράς M, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 549 ίππους και τη μέγιστη ροπή τα 68,3 κιλά. Η κίνηση μεταδίδεται στον πίσω άξονα μέσω του σειριακού 6τάχυτου κιβωτίου, το οποίο συνοδεύεται από paddle shift στο τιμόνι.

Μπορεί να μην τη δούμε να κυκλοφορεί στην πραγματικότητα, αλλά σίγουρα είναι ένα μοντέλο που πρέπει να το οδηγήσετε έστω και στο παιχνίδι, αφού είναι σίγουρο πως με τις επιδόσεις της οι πίστες αναμένεται να πάρουν φωτιά. Τώρα αν θα βρεθείτε πίσω από το χειριστήριο του PlayStation ή μιας τιμονιέρας για να την απολαύσετε είναι καθαρά δική σας επιλογή.