Από τα χείλη του Frank Williams, η Williams ανακοίνωσε πως ο Felipe Massa θα είναι ο νέος οδηγός για το 2014. Μετά την αποχώρηση του Pastor Maldonado ο Valttreri Bottas θα τρέχει μαζί με το βραζιλιάνο στις πίστες τις F1. Ο Massa όπως ανέφεραν οι ιθύνοντες της Williams είναι ο καταλληλότερος οδηγός για να την οδήγηση και πάλι στην κορυφή.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε την οδηγική σύνθεση της ομάδας μας για το 2014 και να καλωσορίσουμε τον Felipe στην οικογένεια της Williams. Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο κι ένας πραγματικός μαχητής στην πίστα. Φέρνει επίσης έναν πλούτο εμπειριών καθώς ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας.” ανέφερε σε δηλώσεις του ο Sir Frank Williams.

Από την άλλη πλευρά ο βραζιλιάνος οδηγός δήλωσε “Όταν ήμουν παιδί, πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ με τη Williams, τη Ferrari ή τη McLaren, και είμαι ευτυχής που υπέγραψα με άλλη μια εμβληματική ομάδα μετά τη Ferrari. Είναι επίσης ωραίο να θυμηθούμε ότι μερικοί από τους καλύτερους Βραζιλιάνους οδηγούς αγωνίστηκαν με τη Williams και δημιούργησαν έναν ισχυρό εθνικό δεσμό με την ομάδα.”

Ο 32χρονος οδηγός της Williams μετρά στη καριέρα του συνολικά 11 νίκες, 36 φορές έχει ανέβει στο βάθρο και θα είναι ο 6ος βραζιλιάνος οδηγός στην ιστορία της Williams στην F1 μετά τους Ayrton Senna, Bruno Senna, Nelson Piquet, Rubens Barrichello και Antonio Pizzonia. Το μόνο που έχει απομείνει είναι να ανακοινωθεί είναι το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.