Ο Alonso προ των πυλών της McLaren

ByXenofwntas

09/11/2014
Ο Alonso προ των πυλών της McLaren

alonso 1Πριν λίγες ημέρες είχαμε αναφέρει στο ότι ο Fernando Alonso είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη McLaren για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Πλέον και βάση του έγκυρου ρεπορτάζ από το Sky Sports επιβεβαιώνεται αυτό που είχαμε γράψει με τον Ισπανό πιλότο να είναι ένα βήμα πριν στη βρετανική ομάδα. Το μόνο που απομένει είναι το τυπικό μέρος της συμφωνίας με τις υπογραφές και των δύο πλευρών.

Όπως όλα δείχνουν η συμφωνία έχει κλείσει περίπου στα 32.000.000€ για δύο χρόνια συμβολαίου, με δυνατότητα επέκτασης και για έναν ακόμη χρόνο. Οι πληροφορίες λένε πως ο Jenson Button στο τέλος της σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν οριστικά από την F1, ενώ η Honda που θα συνεργαστεί με την McLaren θέλει να είναι και οι δύο πιλότοι καινούργιοι για να γίνει μια νέα αρχή στην ομάδα.

Ο 33 χρόνος πιλότος επιδίωκε ένα τέτοιο συμβόλαιο, αφού ουσιαστικά θα είναι το τελευταίο που θα μπορεί να του προσφέρει τόσο υψηλές αμοιβές. Βέβαια όπως δήλωσε ο Ron Dennis, ο νέος V6 κινητήρας της Honda για την F1 είναι ένα κόσμημα και αυτομάτως γίνεται μια τεράστια πρόκληση για τον Alonso. Tο μόνο που απομένει είναι ο Ισπανός να σπάσει το συμβόλαιο του με τη Ferrari, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει πριν ολοκληρωθεί το GP του Abu Dhabi.