Ο προάγγελος του νέου S-MAX

ByXenofwntas

24/04/2014

ford-smax-3Η Ford επέλεξε το Μιλάνο για να παρουσιάσει τον προάγγελο του νέου S-MAX, το Ford S-MAX Vignale Concept. Οι Αμερικάνοι επέλεξαν την έκθεση design και κινητών τηλεφώνων, η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο στην πόλη της Βόρειας Ιταλίας, για να δώσουν με αυτό τον τρόπο μια μεγαλύτερη έμφαση στην είσοδο του νέου τους οχήματος. Το νέο S-MAX Vignale Concept ακολούθησε τα χνάρια του Ford Mondeo Vignale Concept, δείχνοντας την κορυφαία σχεδίαση και τη δεξιοτεχνία της ομάδας σχεδιασμού και των μηχανικών της αμερικάνικης εταιρείας.

Το concept μοντέλο παρουσιάστηκε σε ασημί χρώμα και αμέσως διακρίνεται το υψηλής ποιότητας φινίρισμα στα φωτιστικά σώματα, τη μάσκα και τα καπάκια των καθρεπτών, μαζί με τις ζάντες αλουμινίου 21”. Φυσικά από το εσωτερικό δε λείπουν όλες οι νέες τεχνολογίες, μέχρι και σύνδεση για iPad διατίθεται, ενώ η δεύτερη σειρά καθισμάτων είναι έξυπνα τοποθετημένη, έτσι ώστε να μεγαλώνει ο χώρος φόρτωσης εύκολα και άνετα. Η μάσκα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να μειωθεί το βάρος του αμαξώματος. 

ford-smax-5Εσωτερικά τα δερμάτινα καθίσματα καθώς και το ταμπλό με τον πίνακα οργάνων δεν έχουν καμία σχέση με τα παλαιοτέρα S-MAX, προσφέροντας την αίσθηση της πολυτέλειας σε μεγαλύτερο βαθμό. Οι λεπτομέρειες αλουμινίου στο εσωτερικό είναι το στοιχείο που δεσπόζει δίνοντας μια άλλη αίσθηση στους επιβάτες που βρίσκονται στο εσωτερικό.

Φυσικά οι μηχανικοί του Ford S-MAX Vignale Concept δεν αποκάλυψαν τί κινητήρες θα βρίσκονται κάτω από το καπό του νέου πολυμορφικού οχήματος. Μπορεί να μας άφησαν να πλανάτε η φαντασία μας για το πόσα “άλογα” θα δίνουν την κίνηση στο νέο S-MAX, αλλά δεν μας άφησαν παραπονεμένους σχετικά με την ημερομηνία παρουσίασης του νέου μοντέλου. Σύμφωνα λοιπόν με τους ανθρώπους της Ford το νέο S-MAX αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2015, όπου αναμένεται να ξεκινήσει και η παραγωγή του.