Νέο Subaru Forester

ByXenofwntas

31/05/2014

Subaru-Forester-1Το πιο δημοφιλές SUV της Subaru το Forester ανανεώνεται σε όλες τις γραμμές του δίνοντας έναν άλλο αέρα στο νέο μοντέλο. Το νέο Forester θα διατίθεται με ειδική μεταλλική βαφή, περισσότερο ανθεκτική από αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά. Αν και ακόμα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το νέο μοντέλο όλα δείχνουν πως το νέο Forester θα είναι κάτι διαφορετικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα συστήματα ασφαλείας θα είναι περισσότερα από ποτέ, ανιχνεύοντας όλους τους πιθανούς κινδύνους, οι οποίοι θα αποτυπώνονται στην εσωτερική κάμερα που υπάρχει. Επίσης, θα υπάρχει και το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με πεζούς, το οποίο θα ενεργοποιείται αυτόματα με ταχύτητες άνω τον 30 χλμ/ώρα.

Subaru-Forester-3Στο εσωτερικό όπως όλα δείχνουν θα διαθέτει σουέτ δέρμα στις επενδύσεις των θυρών, στα καθίσματα, στο τιμόνι, καθώς και στον επιλογέα ταχυτήτων. Το ταμπλό θα έχει το γνώριμο μπλε μεταλλικό χρώμα της Subaru, ενώ θα συνδυάζεται με μαύρο και ασημί χρώμα δημιουργώντας χρωματικές αντιθέσεις. Μηχανικά αναμένεται να τροφοδοτηθεί με τον DIT turbo κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα τα χαρακτηριστικά του.

Το νέο Subaru Forester θα ξεκινήσει αρχικά τη διάθεση του από την Ιαπωνία και αργότερα θα βρεθεί στην Αμερικάνικη αγορά. Στην Ευρώπη αναμένεται να το δούμε μέσα στο 2015, χωρίς όμως ακόμα να γνωρίζουμε με ασφάλεια το πότε ακριβώς. Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις.