Νέο Megane Coupe-Cabriolet

ByXenofwntas

13/12/2013

Η ανανέωση της γκάμας της Renault συνεχίζεται με την εισαγωγή του νέου Megane CoupeCabriolet. Μετά τα Megane Hatchback, Megane Coupe και Mégane Estate ήρθε τώρα η σειρά του Megane CoupeCabriolet να κλείσει την οικογένεια του Renault Menage

Στο εξωτερικό, οι αλλαγές αφορούν κυρίως το εμπρός μέρος όπου και θα συναντήσουμε τα νέα φωτιστικά σώματα, το μεγαλύτερο σήμα της γαλλικής φίρμας και έναν νέο προφυλακτήρα που δένει αρμονικά και δημιουργεί ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. 

Εν τω μεταξύ όπως ακριβώς συμβαίνει και με την πλειονότητα των αυτοκινήτων παραγωγής της Renault, στο εσωτερικό δεσπόζει το συνδεδεμένο Renault RLink σύστημα πολυμέσων που είναι πλέον διαθέσιμο και για το Mégane CC, είτε στο στάνταρ εξοπλισμό, είτε ως επιλογή, σε ορισμένες εκδόσεις. Αυτό το πλήρως συνδεδεμένο σύστημα έρχεται με μια έξυπνη χρωμιομένη οθόνη μεγέθους 7” η οποία λειτουργεί σε συνδυασμό με την κεντρική κονσόλα, με τοποθετημένο χειριστήριο. 

Επίσης, το νέο Megane CC συνεχίζει να εξοπλίζεται χωρίς μαλακή κουκούλα αλλά με τη μεγαλύτερη πανοραμική γυάλινη οροφή του τμήματος του coupé, χαρίζοντας μια υπέροχη πανοραμική θέα. Το στάνταρ τοποθετημένο γυαλί στο παρ-μπριζ, το οποίο είναι μοναδικό στην κατηγορία του, ελαχιστοποιεί τις αναταράξεις για να παρέχει μέγιστη άνεση στους τέσσερις επιβάτες, όταν ταξιδεύουν με ταχύτητες έως 90χλμ/ώρα.  

Το Mégane CC κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Renault στο Douai της Γαλλίας. Αρχικά θα το δούμε στο Σαλόνι αυτοκινήτου των Βρυξελλών, ενώ θα αρχίσει τις πωλήσεις του στο Βέλγιο τον Ιανουάριο. Μέχρι την αρχή της άνοιξης θα ακολουθήσουν άλλες 15 χώρες ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Ελλάδα.