Νέο Kia Sorento

ByXenofwntas

23/08/2014
Νέο Kia Sorento

Η Kia πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε το νέο Sorento. Η ναυαρχίδα των Κορεατών μπαίνει στη τρίτη γενιά του και ανεβάζει τον πήχη της πολυτέλειας, αφού δε του λείπει καμία από της νέες τεχνολογίες. Υλικά υψηλής ποιότητας και μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες συνθέτουν το παζλ του νέου μοντέλου, δίνοντας στο SUV της Kia μια διαφορετική μορφή.

Εξωτερικά ξεχωρίζει η γνωστή πλέον μάσκα της Kia με τα νέα φωτιστικά σώματα, ενώ στο εσωτερικό το δέρμα είναι αυτό που προσφέρει μια διαφορετική αίσθηση. Η μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό είναι αυτή που δίνει στον οδηγό όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται, ενώ οι άπλετοι χώροι προσφέρουν άνεση στους επιβάτες. Από μηχανικής πλευράς αναμένεται να τροφοδοτηθεί με το δίλιτρο κινητήρα βενζίνης και με τις εκδόσεις diesel χωρητικότητας 2 και 2,2 λίτρων.

Η πρώτη επίσημη παρουσία του θα γίνει στα τέλη Αυγούστου στην Νότια Κορέα, ενώ το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του αναμένεται στη Διεθνή Έκθεση αυτοκινήτου, η οποία θα γίνει στο Παρίσι στις αρχές Οκτωβρίου. Το νέο μοντέλο θα βρεθεί στους δρόμους στις αρχές του νέου έτους με κίνηση είτε στους δύο, είτε στους τέσσερις τροχούς.