Νέο Fiat 500 το 2016

ByXenofwntas

19/02/2014

Το δημοφιλές 500αράκι από όσο λένε οι πληροφορίες θα αναβαθμιστεί. Σκοπός των Ιταλών είναι να δώσουν νέα εμφάνιση στο μικρό μοντέλο τους, χωρίς ωστόσο να αλλοιώσουν τα ρετρό στοιχεία του. Όπως όλα δείχνουν, το νέο Fiat 500 θα είναι και μεγαλύτερο και πλατύτερο από το ήδη υπάρχων μοντέλο, και σίγουρα αναμένεται να ανασχεδιαστούν οι προφυλακτήρες, τα φωτιστικά σώματα και σχεδόν όλη η εσωτερική σχεδίαση. 

Προχωρώντας παράλληλα με την τεχνολογία όλα τα χειριστήρια θα φύγουν από το ταμπλό, αφού τη θέση τους θα πάρουν τα touch, πλην του κιβωτίου ταχυτήτων. Στο ταμπλό τα δυο στοιχεία που θα ξεχωρίζουν θα είναι τόσο η μεγάλη οθόνη αφής, όσο και ο αμιγώς ψηφιακός πίνακας οργάνων, ο οποίος θα προβάλλει διαφορετικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, το νέο Fiat 500 θα διατίθεται στη γνωστή 3θυρη μορφή του. Φήμες λένε πως μέσα στο 2015 ενδέχεται να δούμε τη hatchback μορφή του σε 5θυρο αμάξωμα, που όμως δε θα έχει το όνομά του. Εμείς πιθανολογούμε ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Fiat Punto. Τέλος η γκάμα του, τόσο σε εξοπλισμό, όσο και σε κινητήρες δεν αναμένεται να είναι πολύ διαφορετική από τα μέχρι δεδομένα στο ήδη υπάρχον 500αράκι.