Νέο concept car από τη Volvo

ByXenofwntas

02/03/2014

Volvo-concept-estate-4Volvo πέραν του νέου XC Coupe, το οποίο θα δούμε στη έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, θα παρουσιάσει και ένα ακόμα νέο conceptμοντέλο με την ονομασία Volvo Concept Estate. Το νέο μοντέλο διαθέτει ένα διαφορετικό σχεδιασμό που δείχνει ξεκάθαρα μαζί με το XC Coupe τη νέα σχεδιαστική γραμμή που θα διαθέτει η σουηδική εταιρεία στα μελλοντικά της μοντέλα.

Η Volvo είναι η εταιρεία που δημιούργησε το Estate, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα, τη στιβαρότητα και την πρακτικότητα με τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να προσφέρει ένα αυτοκίνητο. Αυτό που ξεχωρίζει στο νέο μοντέλο είναι η οθόνη αφής που διαθέτει όλα τα στοιχεία του αυτοκινήτου και το σύστημα ψυχαγωγίας, καθώς και το τιμόνι δύο ακτινών.

Volvo-concept-estate-6Το Concept Estate διαθέτει χαμηλό καπό, γυάλινη οροφή και ζάντες αλουμινίου 21”. Το τρίθυρο αμάξωμα είναι βαμμένο σε σκούρο καφέ χρώμα ξεφεύγοντας από τα κλασικά χρώματα που διαθέτει η Volvo στο χρωματολόγιο της. Η μάσκα πλαισιώνεται από τους προβολείς σε σχήμα Τ, ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι διακριτικά.

Στο εσωτερικό οι αντιθέσεις χρωμάτων είναι διακριτές, καθώς από τον ασημένιο χρωματισμό του ταμπλό έρχονται σε αντίθεση με τις πορτοκαλί ζώνες ασφαλείας και το λευκό χρώμα των δερμάτινων καθισμάτων. Ο επιλογέας ταχυτήτων είναι από κρύσταλλα Orrefors και Kosta Boda, διαθέτοντας και αυτός πορτοκαλί χρώμα.

Volvo-Concept-Estate-2Οι άνθρωποι της Volvo δεν άνοιξαν τα χαρτιά τους σχετικά με τα μηχανικά του μέρη, ενώ φυσικά δεν έγινε γνωστό το πότε και αν θα βγει στην παραγωγή. Εμείς θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νέο αποκαλυφθεί από την παρουσία του στην έκθεση της Γενεύης, ευελπιστώντας πως το Volvo Concept Estate θα γίνει πραγματικότητα.